Novosti

progeCAD Slovenija

RITEH uradni distributer in zastopnik za Slovenijo za programsko orodje progeCAD, najboljši AutoCAD klon – cena 240€

Izgled in funkcije progeCAD so enake kot v AutoCAD-u (ni potrebe po učenju programa in ukazov). Po uspešnem sodelovanju z podjetje RITEH na Hrvaškem se je podjetje progeCAD srl iz Italije odločilo razširiti poslovanje tudi na Slovenijo. Tako je uradni distributer in zastopnik za programsko orodje progeCAD za Slovenijo postalo podjetje RITEH d.o.o. iz Hrvaške. Podjetje ima v ta namen izboljšati promocijo in tehnično pomoč pri prodaji programskega orodja progeCAD. Odslej je vsem slovenskim podjetjem na voljo brezplačna tehnična pomoč v času brezplačne 30-dnevne preizkusne uporabe programa. progeCAD je po ceni 15-krat cenejši od AutoCAD-a.

Cena osnovne licence programskega orodja progeCAD 2011 Professional za en računalnik je 240€, mrežna licenca pa 370€. Razvito je tudi posebno programsko orodje za arhitekte – progeCAD Architecture. Poleg programa za operacijski sistem Windows je v ponudbi tudi program progeCAD za operacijske sisteme iCADMac (za MAC računalnike).

Brezplačen 30 dnevni preizkus progeCAD 2011 Professional

Pokličite RITEH za ponudbo

RITEH postao zastupnik progeCAD i za Sloveniju

Nakon uspješne suradnje u Hrvatskoj, RITEH je postao distributer progeCAD programa za Sloveniju. Zastupstvo sa talijanskom tvrtkom progeCAD srl za Sloveniju je dogovoreno sa ciljem bolje promocije programa i kvalitetnije tehničke podrške. Odsad će svim slovenskim firmama biti dostupna i besplatna pre-sale tehnička podrška tokom besplatnog 30-dnevnog trial perioda korištenja programa. Cijena osnovne licence progeCAD 2011 Professional za 1 računalo je 240 Eura, a mrežne licence 370 Eura. Kao specijalizirani program za arhitekte razvijen je posebno progeCAD Architecture. Osim progeCAD-a za Windowse, u ponudi je i iCADMac za Mac računala.